Kerstborrels op onze boerderij

Afgelopen weekend hadden we twee geslaagde kerstborrels. We hebben met veel plezier de herten en de wijnkelder aan jullie laten zien en samen genoten van een stoofpotje en een glühwijntje. Nog geen kans gehad om langs te komen? Niet getreurd er komen nog meer borrels aan!

Op vrijdag en zaterdag nodigen we je namelijk uit bij het ophalen van de bestelling, een kijkje te nemen in de hertenstal en in de wijnkelder. De Zeeuwse Boer(en) staan dan natuurlijk voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Om vervolgens te proosten op de feestdagen onder het genot van een glühwijntje/wit wijntje van het huis en een hapje.

Wij verwelkomen je tijdens de decembermaand op de vrijdagen en de zaterdagen;

  • Vrijdag 15 december (15:00 – 19:00 uur)
  • Zaterdag 16 december (10:00 – 13:00 uur)
  • Vrijdag 22 december (10:00 – 18:00 uur)
  • Zaterdag 23 december (10:00 – 13:00 uur)