Het Zeeuwse Hert

Het Zeeuwse Hert is het hertenvlees afkomstig van onze eigen boerderij. De producten van Het Zeeuwse Hert worden verkocht in onze webshop, in de horeca en op meerdere verkooppunten verspreid door Nederland. Zo proberen we de keten zo kort mogelijk te houden.

Meer over ons

Natuurlijk, eerlijk en puur hertenvlees

Onder de naam ‘Het Zeeuwse Hert’ verkopen wij hertenvlees van onze eigen hertenboerderij in het rustieke Wolphaartsdijk, midden in het hart van Zeeland. Hier krijgen de edelherten de rust en de ruimte om optimaal en zo natuurlijk mogelijk op te groeien. De edelherten lopen het grootste gedeelte van het jaar op de weilanden en dijken rondom de hertenboerderij.

Het Zeeuwse Hert biedt het hele jaar door een constante kwaliteit hertenvlees. Hertenvlees is dus niet alleen voor tijdens het wildseizoen, maar ook voor meer zomerse recepten en op de BBQ komt het perfect tot zijn recht.

Het vlees is van de hoogste kwaliteit en de herkomst is een mooi verhaal om aan tafel te kunnen vertellen!

De Zeeuwse Boer biedt u een divers assortiment herten- en kipproducten aan. Van hertenbiefstuk, rugfilet, hertengehakt, hertenburgers, hertenpoulet, hele kip, dijenvlees, kipkarbonade tot drumsticks. Alle producten zijn eenvoudig te bestellen en worden door heel Nederland verzonden.

Guinness hertenstoof

We verzenden altijd met plezier producten van onze boerderij naar Mariëlla en José van de Cookingqueens. Dit keer hebben ze het weer voor elkaar gekregen om een gerecht te creëren met onze producten dat er zo heerlijk uit ziet, dat wij zelf ook de keuken in willen duiken! Bekijk het recept en lees mee met […]

Lees verder >

Hert in aardappelkrans

Myriam van Hap en Tap heeft wederom weer een feestelijk gerecht voor de feestdagen op tafel weten te zetten. Zoals ze zelf zegt: “Een kerstkrans op je voordeur en tafel en een aardappelkrans op je bord, meer kerst dan dit wordt het niet.” Voor dit gerecht heeft ze rugfilet van Het Zeeuwse Hert gebruikt. Wil […]

Lees verder >

Hertenbiefstuk met rode wijnsaus, geroosterde haricot verts en zachte aardappelpuree

Dit gerecht is perfect om te serveren tijdens de feestdagen. De hertenbiefstuk met rode wijnsaus en haricot verts is heerlijk in combinatie met romige aardappelpuree. Je kan een twist aan het recept geven door de haricot verts te vervangen door groene asperges bijvoorbeeld. In het recept staat een korte toelichting hoe je het hertenbiefstuk bereid. […]

Lees verder >

Hertenvlees is gezond!

Hertenvlees is een gezond alternatief voor wie een vet-, cholesterol- of caloriearm dieet moet volgen. Naast dat het een heel laag vetgehalte bevat, zit het ook boordevol ijzer, belangrijke eiwitten en is het rijk aan omega 3 vetzuren.

 
 

De hertenboerderij

Onze hertenboerderij bevindt zich in Wolphaartsdijk, vlakbij Goes, in het midden van Zeeland. We gaan respectvol om met onze herten en de natuur en willen het milieu zo min mogelijk belasten. Onze boerderij is volledig energieneutraal dankzij zonnepanelen en de houtkachel op snoeihout. Dit snoeihout is afkomstig uit de regio.

Lees meer

Neem een kijkje bij Het Zeeuwse Hert

Nieuwsgierig geworden naar Het Zeeuwse Hert? Neem alvast een kijkje online op onze hertenboerderij.