Het Zeeuwse Hert

Het Zeeuwse Hert is het hertenvlees afkomstig van onze eigen boerderij. De producten van Het Zeeuwse Hert worden verkocht in onze webshop, in de horeca en op meerdere verkooppunten verspreid door Nederland. Zo proberen we de keten zo kort mogelijk te houden.

Meer over ons

Natuurlijk, eerlijk en puur hertenvlees

Onder de naam ‘Het Zeeuwse Hert’ verkopen wij hertenvlees van onze eigen hertenboerderij in het rustieke Wolphaartsdijk, midden in het hart van Zeeland. Hier krijgen de edelherten de rust en de ruimte om optimaal en zo natuurlijk mogelijk op te groeien. De edelherten lopen het grootste gedeelte van het jaar op de weilanden en dijken rondom de hertenboerderij.

Het Zeeuwse Hert biedt het hele jaar door een constante kwaliteit hertenvlees. Hertenvlees is dus niet alleen voor tijdens het wildseizoen, maar ook voor meer zomerse recepten en op de BBQ komt het perfect tot zijn recht.

Het vlees is van de hoogste kwaliteit en de herkomst is een mooi verhaal om aan tafel te kunnen vertellen!

De Zeeuwse Boer biedt u een divers assortiment herten- en kipproducten aan. Van hertenbiefstuk, rugfilet, hertengehakt, hertenburgers, hertenpoulet, hele kip, dijenvlees, kipkarbonade tot drumsticks. Alle producten zijn eenvoudig te bestellen en worden door heel Nederland verzonden.

Recept: Hertenbloemstuk en stoof

Thom Vissers www.foodbythom.nl, enthousiast foodblogger en in te huren als chef aan huis, is aan de slag gegaan met onze producten. Zo heeft hij een twee recepten gemaakt waarin hij twee manieren uitlegt om hertenbloemstuk, ook wel braadstuk genoemd, klaar te maken. Hertenbloemstuk kan je op veel verschillende manieren klaarmaken bijvoorbeeld als rosbief en wordt […]

Lees verder >

Recept: Rugfilet van edelhert, geplette aardappel, aubergine en geroosterde ui

Hap en Tap heeft wederom een overheerlijk gerecht gecreëerd, dit keer met Het Zeeuwse Hert rugfilet. Dit frisse recept is heerlijk voor de warme zomer dagen.

Lees verder >

Recept: Hertenhaas met structuren van rode biet, gele biet en veenbessen

Hap en Tap is aan de slag gegaan met de hertenhaas van Het Zeeuwse Hert en heeft daarmee een hoofdgerecht gemaakt. Geschikt voor de Kerst, maar ook gewoon in april.

Lees verder >

Hertenvlees is gezond!

Hertenvlees is een gezond alternatief voor wie een vet-, cholesterol- of caloriearm dieet moet volgen. Naast dat het een heel laag vetgehalte bevat, zit het ook boordevol ijzer, belangrijke eiwitten en is het rijk aan omega 3 vetzuren.

 
 

De hertenboerderij

Onze hertenboerderij bevindt zich in Wolphaartsdijk, vlakbij Goes, in het midden van Zeeland. We gaan respectvol om met onze herten en de natuur en willen het milieu zo min mogelijk belasten. Onze boerderij is volledig energieneutraal dankzij zonnepanelen en de houtkachel op snoeihout. Dit snoeihout is afkomstig uit de regio.

Lees meer

Neem een kijkje bij Het Zeeuwse Hert

Nieuwsgierig geworden naar Het Zeeuwse Hert? Neem alvast een kijkje online op onze hertenboerderij.