De Zeeuwse Boer
De Zeeuwse Boer is een familiebedrijf gelegen in de polders van Zeeland. Dit moderne landbouwbedrijf bestaat uit meerdere takken waaronder pluimvee, edelherten, akkerbouw en een wijngaard. Alle takken sluiten zo veel mogelijk op elkaar aan. Om de keten zo kort mogelijk te houden zijn al onze producten verkrijgbaar in de webshop.
Over de boerderijKippenboerderij, Hertenboerderij en Wijndomein
De boerderij bestaat uit meerdere takken waaronder edelherten, pluimvee, een wijngaard en akkerbouw. Het Zeeuwse Hert, De Zeeuwse Kip en Wijndomein Sabbinge zijn de producten die vallen onder De Zeeuwse Boer. De producten zijn onder andere te koop via onze webshop.
Ons assortiment
De Zeeuwse Boer biedt u een divers assortiment wijn, herten- en kipproducten aan. Van hertenbiefstuk, rugfilet, hertengehakt, hertenburgers, hertenpoulet, hele kip, dijenvlees, kipkarbonade tot drumsticks. Alle producten zijn eenvoudig te bestellen en worden door heel Nederland verzonden.
De lekkerste recepten
Met kippenvlees en hertenvlees kan je vele kanten op, het omvat alles. Van een klassiek wild-recept, luxe goed ogende maaltijd of een complete familie BBQ. Het kan allemaal! Wij zorgen met onze recepten graag voor de meest smakelijke inspiratie.
Bekijk alle receptenHertenrugfilet met paddenstoelen en aardappelpuree met Epoisses
“Hertenrugfilet met paddenstoelen en aardappelpuree met Epoisses” dat klinkt toch heerlijk! Het is ook nog eens een prachtig gerecht om naar te kijken en om daarna op te eten natuurlijk. Dit recept is gemaakt door Harold van Haroldkookt.nl. Waarschijnlijk heb je al vaker recepten van Harold voorbij zien komen, zoals hij zelf zegt: “Ik word […]
Lees verder >Guinness hertenstoof
We verzenden altijd met plezier producten van onze boerderij naar Mariëlla en José van de Cookingqueens. Dit keer hebben ze het weer voor elkaar gekregen om een gerecht te creëren met onze producten dat er zo heerlijk uit ziet, dat wij zelf ook de keuken in willen duiken! Bekijk het recept en lees mee met […]
Lees verder >Hert in aardappelkrans
Myriam van Hap en Tap heeft wederom weer een feestelijk gerecht voor de feestdagen op tafel weten te zetten. Zoals ze zelf zegt: “Een kerstkrans op je voordeur en tafel en een aardappelkrans op je bord, meer kerst dan dit wordt het niet.” Voor dit gerecht heeft ze rugfilet van Het Zeeuwse Hert gebruikt. Wil […]
Lees verder >Hertenbiefstuk met rode wijnsaus, geroosterde haricot verts en zachte aardappelpuree
Dit gerecht is perfect om te serveren tijdens de feestdagen. De hertenbiefstuk met rode wijnsaus en haricot verts is heerlijk in combinatie met romige aardappelpuree. Je kan een twist aan het recept geven door de haricot verts te vervangen door groene asperges bijvoorbeeld. In het recept staat een korte toelichting hoe je het hertenbiefstuk bereid. […]
Lees verder >Neem een kijkje op het bedrijf
Nieuwsgierig geworden naar De Zeeuwse Boer? Neem alvast een kijkje online op onze boerderij.