Bereidingswijze Hert Wellington
Voor de snelle chefs onder ons hebben wij een nieuw maar toch klassiek kerstdiner gerecht in ons assortiment opgenomen: Hert Wellington. Beef Wellington is al tijden een echte kerstklassieker en is nu dus ook verkrijgbaar met Hertenrugfilet. Hert Wellington is rugfilet van Het Zeeuwse Hert omhuld met een smakelijke vulling en bladerdeeg.
En het mooiste is, je hoeft de Hert Wellington alleen voorzichtig uit de verpakking te halen, voor ongeveer 30 tot 35 minuten in de oven te doen op 200 graden en voilà de Hert Wellington kan geserveerd worden. De Hert Wellington hoeft dus niet ontdooid te worden voordat je het in de oven gaat garen.
Bereidingswijze:
1. Verwarm de oven voor op circa 200 °C.
2. Haal de Wellington uit de vriezer, verwijder het plastic en leg dit op een rooster met bakpapier in de oven. Het product moet bevroren de oven in. Bestrijk eventueel met eigeel.
3. Gaar de Wellington voor circa 35 minuten op circa 200 °C.
4. Het product is klaar om geserveerd te worden.
Tip:
Gebruik een vlees thermometer om de temperatuur van de rugfilet in de wellington te meten.