Benieuwd hoe het er bij ons op de boerderij aan toe gaat? Boek een rondleiding!

Altijd al van dichtbij willen zien hoe een dag bij ons op de herten- kippen- en wijnboerderij eruitziet? Op aanvraag verzorgen wij rondleidingen op onze boerderij voor bedrijven, verenigingen en/of andere organisaties.

“Wij delen graag ons enthousiasme en plezier over het leven en werken op de boerderij. Met een exclusief kijkje achter de schermen laten we o.a. zien hoe onze kippen gehouden worden en waar onze herten op onze dijken en weilanden rondlopen. We laten je de ‘voerkeuken’ van onze kippen zien en vertellen je alle details over onze energie neutrale manier van boeren. Samen lopen we ook door onze wijngaard, waar wij witte en rode wijn en rosé verbouwen. We vertellen je dan alles over het gehele proces van het verbouwen van de druiven, het oogsten en het door middel van persing, gisting en botteling maken van de wijn op onze boerderij. Kortom, leerzaam & leuk!”, aldus een enthousiaste Boris Noordhoek.

Uitgangspunten:

  • De rondleiding kan worden aangevraagd door een e-mail te sturen naar info@dzb.dezeeuwsekip.nl
  • Het minimaal aantal deelnemers voor een rondleiding is 10 personen.
  • De datum en het tijdstip van de rondleiding worden in onderling overleg afgestemd.
  • De deelnemers worden ontvangen met koffie en thee en de rondleiding wordt afgesloten met een klein hapje van ons herten- en/of kippenvlees.
  • De duur van de rondleiding is ongeveer 1 uur en 15 minuten.
  • De kosten bedragen €9,50 excl. BTW per persoon.