Gezond en duurzaam invriezen

Boris en Henk

De producten van Het Zeeuwse Hert en De Zeeuwse Kip worden na het verwerken diepgevroren en vacuümverpakt waardoor de smaak en kwaliteit optimaal behouden blijft.

Na het verwerken worden onze vleesproducten direct ingevroren, hierdoor blijven de smaak en kleur van de voedingswaren behouden. Eveneens speelt de juiste vochtbalans een belangrijke rol. Door de juiste vochtigheid wordt uitdroging, gewichtsverlies en bacteriële ontwikkeling voorkomen. Door het direct invriezen blijven onze producten langer vers.

Het resultaat is dat de hoge kwaliteit, de voedingsstoffen, de smaak en de producten voor een langere periode worden behouden, waardoor er in onze hele voedselketen geen producten worden weggegooid wat een mindere belasting is voor het milieu. De consument kan de producten ook langer bewaren.