Pasta met gerookte kip en romige spinazie
Deze makkelijke en heerlijke combi van pasta met stukjes gerookte kip in een saus van kruidenroomkaas is een ideaal gerecht voor doordeweeks. Voedzaam, lekker en snel klaar.
Ingrediënten
- Gerookte kipfilet van De Zeeuwse Kip (circa 325 gram)
- 200 gr pasta
- 300 gr spinazie
- 150 gr kruidenroomkaas
- 1 uitje
- peper en zout
- handje parmezaanse kaas
- 2 eetlepels pijnboompitten (geroosterd)
Bereiding
- Snipper de ui en fruit deze in de pan aan. Voeg dan de spinazie beetje bij beetje toe en laat slinken.
- Roer dan de kruiden roomkaas er door. Voeg de stukjes gerookte kip toe en schep door de spinaziesaus. Schep als laatste de pasta er door of serveer deze apart. Bestrooi met parmezaanse kaas en pijnboompitten.
Eet smakelijk!