Boris te zien in documentaire BOER ZOEKT VERANDERING

Zoals eerder bericht heeft Boris Noordhoek van Het Zeeuwse Hert het afgelopen jaar deelgenomen aan het programma Boerenversneller 2020, een initiatief van De Nieuwe Boerenfamilie. Als afsluiting van het programma is Boris te zien in de documentaire: BOER ZOEKT VERANDERING.

De Nederlandse landbouw is aan verandering toe. 80% van de Nederlandse boeren staat op een kantelpunt. Verandering is niet makkelijk. We hebben elkaar nodig om het boerenlandschap te veranderen. Voedsel is tenslotte van ons allemaal.

Dat het anders kan, laat o.a. Boris zien in de documentaire BOER ZOEKT VERANDERING. Voor Boris zit het antwoord in veelzijdigheid: kippen, herten en wie weet wat de toekomst brengt. Met open vizier zoekt Boris naar nieuwe mogelijkheden en regelt dan het liefst zijn eigen afzet.

Bekijk hier het item met Boris:

https://vimeo.com/501386282

Bekijk hier de hele aflevering:

Deze documentaire is een initiatief van De Nieuwe Boerenfamilie en brengt boeren in beeld die in beweging zijn, met hun blik gericht op de toekomst – op mogelijkheden. Zij zien kansen! Waar komen ze vandaan, waar willen ze naartoe, maar vooral: wat drijft hen en wie hebben zij daarbij nodig?