Terugblik paasdiner voor 160 cliënten van zorgorganisatie Zuidwester in Goes

Zaterdag 11 april genoten 160 cliënten van zorgorganisatie Zuidwester in Goes van een heerlijk paasdiner.

De zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking heeft goede contacten met Restaurant De Kluizenaer in Goes en vleesleveranciers Het Zeeuwse Hert en De Zeeuwse Kip uit Wolphaartsdijk. Samen sloegen zij de handen ineen, stelde kosteloos hun producten en diensten beschikbaar en maakte heerlijke gerechten. De cliënten ontvingen de maaltijd op hun woning en konden o.a. genieten van Zeeuwse kip met ratatouille en aardappelgratin en Zeeuws hert met knolselderpuree en aardappelgratin.

Bekijk de video voor een terugblik.

Op 15 april verscheen er een mooi artikel in de Bevelandse Bode met een terugblik op het paasdiner voor cliënten van Zuidwester