Paasdiner voor cliënten Zuidwester

Een beetje warme zorg in deze moeilijke tijd: 160 cliënten van zorgorganisatie Zuidwester in Goes, genoten zaterdag 11 april van een heerlijk Paasdiner

“Onze organisatie heeft waardevol leven hoog in het vaandel staan”, zegt Karen Noordhoek, zorgmanager bij Zuidwester in regio Zeeland. “Vanuit die gedachte doen we graag iets extra’s in deze moeilijke tijd. Vooral nu het Paasweekend voor de deur staat.”

De zorgorganisatie voor mensen met een verstandelijke beperking heeft goede contacten met restaurant De Kluizenaar in Goes en vleesleveranciers Het Zeeuwse Hert en De Zeeuwse Kip uit Wolphaartsdijk. Samen hebben zij de handen ineengeslagen en stellen kosteloos hun producten en diensten beschikbaar en zijn ze gekomen tot drie menu’s. Chefkok en eigenaar Alex Kooman van de restaurant De Kluizenaar heeft 3 hoofdmenu’s gemaakt zodat cliënten kunnen kiezen uit een gerecht met kip, stoofpotje van hert en een vegetarische pasta. De cliënten ontvingen zaterdagavond de maaltijd op hun woning. Dat werd smullen!

Bekijk de video voor een terugblik.

Op 15 april verscheen er een mooi artikel in de Bevelandse Bode met een terugblik op het paasdiner voor cliënten van Zuidwester